Glista da mammals da la Svizra

Ord Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Glista da spezias[modifitgar | modifitgar il code]

Animals ad ungla[modifitgar | modifitgar il code]

Maletg Spezia Num scientific Annotaziuns
SteinbockGabinten.jpg
Capricorn Capra ibex
Gämse, Rupicapra rupicapra.JPG
Chamutsch Rupicapra rupicapra
Chevreuil(brocard)-HAYE sylvain.jpg
Chavriel Capreolus capreolus
Ausgewachsenes Wildschwein beim Suhlen.JPG
Portg selvadi Sus scrofa
Red deer stag 2009 denmark.jpg
Tschierv (cotschen) Cervus elaphus

Animals da rapina (Carnivora)[modifitgar | modifitgar il code]

Maletg Spezia Num scientific Annotaziuns
Procyon lotor qtl2.jpg
Aracun
Urset american
Urset lavunz
Procyon lotor
Nyctereutes procyonoides 4 (Piotr Kuczynski).jpg
Chaun-vulp Nyctereutes procyonoides
Mustela.erminea.jpg
Ermelin Mustela erminea
Beech Marten.jpg
Fiergna alva
Fiergna dal puppenalv
Martes foina
Martes martes crop.jpg
Fiergna melna
Fiergna dal puppenmellen
Martes martes
Fischotter, Lutra Lutra.JPG
Ludra Lutra lutra
Canis lupus.jpg
Luf Canis lupus
Lynx lynx 1 (Martin Mecnarowski).jpg
Luf-tscherver Lynx lynx
Mustela nivalis -British Wildlife Centre-4.jpg
Mustaila (cumina) Mustela nivalis
Badger-badger.jpg
Tais Meles meles
Ilder.jpg
Telpi Mustela putorius
Braunbär NUP Gü EO5P5630-2.jpg
Urs (brin) Ursus arctos
Vulpes vulpes 1 (Martin Mecnarowski).jpg
Vulp Vulpes vulpes

Lieuroids (Lagomorpha)[modifitgar | modifitgar il code]

Maletg Spezia Num scientific Annotaziuns
Oryctolagus cuniculus Tasmania 2.jpg
Cunigl selvadi Oryctolagus cuniculus
Lepus timidus 01-cropped.jpg
Lieur alva
Lieur arctica
Lepus timidus
Feldhase Schiermonnikoog.JPG
Lieur brina Lepus europaeus

Maglia-insects (Eulipotyphla)[modifitgar | modifitgar il code]

Maletg Spezia Num scientific Annotaziuns
Erinaceus europaeus (Linnaeus, 1758) crop.jpg
Erizun (europeic) Erinaceus europaeus
WLMMH (DerHexer) 022.jpg
Misarogn da chasa Crocidura russula
Sorex coronatus.jpeg
Misarogn da la curuna Sorex coronatus
Neomys fodiens TF 090829.jpg
Misarogn da l'aua Neomys fodiens
Talpa europaea MHNT.jpg
Talpa (europeica) Talpa europaea

Ruiders (Rodentia)[modifitgar | modifitgar il code]

Maletg Spezia Num scientific Annotaziuns
Beaver pho34.jpg
Castur Castor fiber
Loir gris.jpg
Durmigliet (grisch) Glis glis
Eliomys quercinus01.jpg
Durmigliet giagl Eliomys quercinus
Haselmaus.JPG
Mieur calancra
Muscardin
Muscardinus avellanarius
Feldmaus Microtus arvalis.jpg
Mieur champestra
Mieur-sfuigna champestra
Microtus arvalis
Apodemus sylvaticus (Sardinia).jpg
Mieur da guaud Apodemus sylvaticus
Мышь 3.jpg
Mieur grischa Mus musculus
Apodemus.flavicollis.jpg
Mieur sbavetta Apodemus flavicollis
Rötelmaus.jpg
Mieur-sfuigna cotschna Clethrionomys glaerolus
Microtus nivalis.jpg
Mieur-sfuigna sblatga Microtus nivalis
Arvicola terrestris.jpg
Mieurun Arvicola terrestris
Alpenmurmeltier Marmota marmota of Rätikon 5.JPG
Muntanella Marmota marmota
Co-swand-09-12.jpg
Ratun grisch Rattus norvegicus
Eichhörnchen Düsseldorf Hofgarten edit.jpg
Stgilat (cumin) Sciurus vulgaris
Bisamratte auf Strand.jpg
Undatra Ondatra zibethicus